Εθελοντική Προσφορά της ιστοσελίδας Arillas.com

Arillas Corfu

Η Ιστοσελίδα Arillas.com λειτουργεί από το 2001. Δύναται να προσφέρει στους επιχειρηματίες του Αρίλλα και της γύρω περιοχής την δυνατότητα να διαχειρίζονται αυτόνομα τις καταχωρήσεις τους που για τόσα χρόνια ο Ιστοχώρος αυτός προωθεί εντελώς αφιλοκερδώς,  έχοντας προτρέψει να δημιουργηθεί μια κεντρική δικτυακή πύλη του Αρίλλα, πρωτοπορώντας με την δικτυακή Κάμερα, τον Μετεωρολογικό Σταθμό ,  καθώς και την χρήση των κοινωνικών δικτύων και Forum.

Οι επιχειρηματίες του Αρίλλα και των γύρω περιοχών μπορούν να εισέρχονται στο σύστημα και να ανανεώνουν το κείμενο, τις φωτογραφίες τους, να βάζουν προσφορές κτλ. Προβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο τις επιχειρήσεις τους στο δημοφιλέστερο website για όσους ψάχνουν πληροφορίες για το Αρίλλα.

Η ιδέα αυτής τις Ιστοσελίδας άρχισε πριν αρκετά χρόνια, πριν καλά καλά μπει στη ζωή μας το διαδίκτυο.
Από τότε το site έχει δεχτεί εκατομμύρια επισκέψεις,  έχουν γίνει αναφορές του στην Κρατική τηλεόραση και σε ξενόγλωσσα περιοδικά. Οι θαμώνες του Αρίλλα το χρησιμοποιούν για να προτείνουν την περιοχή μας σε γνωστούς και φίλους τους μέσα από τα social media.

Η ιστοσελίδα αυτοχρηματοδοτήται  με διαφημίσεις τύπου googleads και affilliate marketing. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ζητάει χρήματα από τις επιχειρήσεις που καταχωρούνται.

  • Κάντε την εγγραφή σας στο σύστημα.
  • Αφού ενεργοποιηθεί ο λογαριασμό σας από τον διαχειριστή τότε μπορείτε να προσθέσετε την επιχείρησή σας . Αν η επιχείρηση είναι ήδη καταχωρημένη, τότε πηγαίνετε στην καταχώρηση και πατήστε το κουμπί CLAIM τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί ένας  μηχανισμός που θα διασύνδεει την εγγραφή σας με την εκάστοτε καταχώρηση.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σας σταλεί email

Print